Võib öelda, et eile oli üks tõsiselt lahe tuisugrill. Üritus, kuhu meid kutsuti oli üllatuspidu ja kandis nime Apres Ski või maakeeli öeldes “Suusabaasis on tantsupidu”. Tagantjärgi soojas toas istudes ja pilte vaadates kõlab igati vahvalt, kuid tõele näkku vaadates oli see üks kõige ekstreemsemate ilmaoludega cateringidest. Vähe sellest, et meie oma telgi ja grillid sellise ilmaga püsti panime ning aeg-ajalt tuuleiilide ajal telgist kahe käega kinni hoidsime, siis ka üritus ise toimus ilma trotsides veel suuremas telgis.
Pidulauale said alustuseks heeringa tartar ja peedihummusega suupisted ja talveilma puhul pakkusime ka peakoka retsepti järgi valmistatud glögi. Kui sünnipäevalapse esimene suurem üllatus möödas ja õnnitlused üle antud ootasid rikkalikul buffet-laual auravad searibid, tallekoodid, grillitud käsitöövorstid sooja ingveri-kapsa salati ning ürdikartulitega. Kui pearoogade vaagnad hakkasid tühjenema ilmusid lauale veel õhtused suupistete vaagnad, et kellelgi pika tantsumaratoni ajal kõht tühjaks ei läheks. Seekord olid aukohal erinevad bruschettad, rostbiif tomati-tšillimoosiga ja rikkalik valik vinnutatud vorste ja juustusid.
Kokkuvõttes võib öelda, et ilm ei trotsi siiski kedagi – kõik vajalik oli olemas – toredad inimesed, muusika, tants ja trall ning muidugi lihasõprade pidulaud. Vaadake ise!